Φωτια Νεα Μακρη / WhatsApp - Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Î'ρήκε τον σκύλο του ζωντανό
Î'ρήκε τον σκύλο του ζωντανό from www.zoosos.gr
Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα.

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο
Μεγάλη φωτιά κοντά στο γήπεδο from rpn.gr
Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες:

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος
Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος from rpn.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw.

Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη για την επιχείρηση . Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά μαίνεται στην νέα μάκη η οποία ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας μεταξύ νέας μάκρης και αγίας μαρίνας. Δύσκολη νύχτα για τη νέα μάκρη αττικής, καθώς ξέσπασε φωτιά το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση με πεύκα. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική.

Φωτια Νεα Μακρη / WhatsApp - Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη , με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην πυροσβεστική. Σημειώνεται ότι η φωτιά στο λιβίσι είναι κοντά σε σπίτια γι αυτό εκεί έχει πέσει το μεγάλο βάρος της πυρόσβεσης ενώ η άλλη πυρκαγιά . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.